Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Med ungefär halva säsongen avklarad är det dags att försöka ge sig på en liten sammanfattning. Konstateras kan att vi inom Mellansvenska Bangolfförbundet har rönt fantastiska framgångar under första halvan av utomhussäsongen.
 
 
 
Alexander Dahlstedt var den som drog det längsta stråt när deltävling fem i MSV cupen avgjordes den 17 juni på Djulö - och Tommy Blixt tangerade det gamla banrekordet på 28 slag.
 
Rikard Lindqvist från Enköpings BGK värdig A-klassegrare i Skoghall. Men deltagarantalet imponerar inte - under 20 tävlande totalt måste var nåogt av ett rekordlågt deltagande.
 
Tommy Blixt vann inte bara B-klassen, utan var även bäst på "Raka listan", denna blåsiga och regniga omgång av MSV Cupen, som blev rejält försenad och svårspelad med många regnavbrott.
 
Patrik Nässelqvist vann A-klassen i MSV Cupen i Örebro, men det blev en jämn tillställning - "Sudden" fick till stor del avgöra topplaceringarna i samtliga klasser.
 
Precis som förra året vann Robin Andersson A-klassen i MSV Cupens första deltävling, som spelades i ett soligt, men småkyligt Södertälje.
 

Ordförande har ordet

(2019-04-24 02:33)
Bäste bangolfvän. En ny utomhussäsong står inför dörren och vilken säsong vi har att se fram emot!
 
Lag Mellan kammade hem ett välförtjänt Brons i årets upplaga av Tjejfemman.
 

Postadress:
Södertälje BGK - Bangolf
Bergviksgatan 18-20, Box 355
15124 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855065268
E-post: info@sodertaljebgk.se

Se all info