Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 januari 2021 09:55 av VHtak - Takläggare Nybro

Lägga om tak & Renovera tak

VHtak erbjuder diverse tjänster, allt ifrån att lägga om tak till att renovera tak och göra takbesiktning. Anlita dem om du befinner dig runt omkring i Småland då dem är verksamma i Västervik, Vimmerby, Målilla, Nybro, Kalmar, Hultsfred, Oskarshamn och även Gotland.

18 januari 2021 16:56 av Svenska fog - Brandtätning Göteborg

Brandtätning och brandskyddsmålning

Svenska Fog & Brands största affärsområde är prefab fogning i Göteborg å det finns så många fördelar med just prefab. Svenska fog har lång erfarenhet inom brandtätning i Göteborg.

14 januari 2021 16:37 av Furnlease - Uthyrning möbler

Hyra möbler privat

Furnlease erbjuder möbeluthyrning till bra priser, hög service och säkra leveranser. Om du endast har en lägenhet på ett par kvadratmeter är det inte några problem, då gäller det istället att bygga på höjden för bästa resultat.

14 januari 2021 16:21 av Grönväxtriket - Växtauktion

Växtauktion av kaktus och suckulenter

Grönväxtriket erbjuder ett stort utbud av gröna växter inomhus, bland annat trendiga och lite mer ovanliga växter som Aroids där dem tropiska växterna som Monstera är väldigt populär.

13 januari 2021 14:53 av Märkskyltar - Rörmärkning och kabelmärkning

Rörmärkning och kabelmärkning

Märkskyltar erbjuder bland annat rörmärkning och kabelmärkning. Kabelmärkning i rostfritt stål präglar hög läsbarhet och är extra bra i svåra miljöer. Rörmärkning finns i alla förekommande standardfärger.

13 januari 2021 14:01 av LAV - Ljus & AV teknik

AV teknik för videokonferens och konferenspaket

LAV erbjuder AV teknik som är en teknik som överför audiovisuell data. AV-teknik som är enkel att hantera och helt anpassad efter dina behov. Dem erbjuder AV utrustning och AV installation för ditt företag så att du kan komma igång.

7 januari 2021 11:48 av Hos Greta - Presentbutik

Solstickan brandfilt - Solstickan brandsläckare

Hos Greta som är en presentbutik erbjuder ett stort utbud av Solstickans produkter, bland annat brandfilt och brandsläckare. Förutom detta så erbjuder de även enfärgade disktrasor och ljuslyktor.

7 januari 2021 10:50 av Lustgas N2O Sifoner

Gräddsifon patroner och N2O

I en gräddsifon så förekommer lustgas som ger grädden mer luftig, nästan som att det vore vispad. Gräddsifon patroner behöver ibland bytas ut. Hos lust-gas.se kan du köpa lustgas patron till gräddsifon.

7 januari 2021 09:14 av Jalusiexperten

Jalusier och gallergrind

Jalusiexperten är experter på jalusier, brandgardiner, brandjalusier, rullgaller, smidesgaller, gallergrind och fönstergaller. Dem hjälper dig att se över dina säkerhetsproblem och är flexibla i sina lösningar. Jalusiexperter har lång erfarenhet och expertis inom inbrottsskydd och brandskydd.

17 december 2020 14:24 av Tentarp - Presenning & Balkongskydd

Presenning av hög kvalité

Tentarp erbjuder presenningar av hög kvalité. Dessa presenningar kommer att hålla i många år framöver och erbjuds i helsvetsad fåll runt om samt öljetter i mässing eller plast. Anledningen till detta är för att slippa sömmar som ska släppa med tiden och rostfläckar. Möjligheten finns även att reparera presenningar och andra PVC-täckningar hos Tentarp.

Postadress:
Södertälje BGK - Bangolf
Urpo Lindholm, Granövägen 48
15167 Södertälje

Besöksadress:
Bergviksgatan 18-20
15241 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855065268
E-post: info@sodertaljebgk.s...

Se all info