Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Det blev ett större deltagarantal än på länge när åtta nya distriksmästare korades i EB-DM 2022, som gick av stapel på de klassiska eternitbanorna i Munkell arena.
 
Bert Åndberg / MGK 49 segrade i Mellansvenska Cupen 2022 och såg därmed till att pokalen stannade i Nyköping.
 
Nu är det dags för final i Mellansvenska Cupen 2022. Laddade spelare i alla klasser väntar på starten kl. 09.00.
 

Distriksmästarna 2022

(2022-08-14 23:45)
DM i Strängnäs bjöd på ett spännande distriktsmästerskap med många nya talanger.
 
Robin Andersson blev bäste man på banan när sista deltävlingen av Mellansvenska Cupen avgjordes i på Hagas klassiska filtbanor.
 
Det blev en het och solig tillställning när Midsommarslaget spelades i Nyköping. Hemmaspelaren Anton Eriksson, nybliven juniorvärldsmästare i Finland, segrade.
 
Rikard Lindqvist segrade återigen i Mosås och drar ifrån rejält i tabellen och får nog därmed gälla som storfavorit till seriesegern i A-klassen.
 
Det var delvis regnigt och svårspelat när Mellansvenska Cupen skulle avgöras i Eskilstuna, men slutligen stod Alexander Dahlstedt som segrare.
 
Jessica Rosén / Robert Gustavsson från Örebro BGK vann mixtävlingen i Eskilstuna, där Mellansvenska Cupen också spelas i helgen.
 
Rikard Lindqvist var bäste spelare när tredje omgången av Mellansvenska Cupen avgjordes i Skoghall, det innebär också att han är ny ledare i A-klassen.
 
Marcus Ljungblad var bäst i deltävling 2 av Mellansvenska Cupen när den spelades i Örebro den gångna helgen - men tvåan Dahlstedt och trean Mårtensson var bara ett slag efter.
 
Denna soliga dag var det Krister Magnusson från Tyresö som spelade bäst i årets första deltävling i Mellansvenska Cupen och segrade i A-klassen.
 
Närmare 40 bangolfare var på plats i Örebro för att spela MOS (AS Cup) i rusk och regn den 2-3 okt.
 

Postadress:
Södertälje BGK - Bangolf
Urpo Lindholm, Granövägen 48
15167 Södertälje

Besöksadress:
Bergviksgatan 18-20
15241 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855065268
E-post: info@sodertaljebgk.s...

Se all info