Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Svenska Bangolfförbundet söker en ny generalsekreterare. Sista ansökningsdag 10 februari.
 
Athletic Merch är JAKO’s distributör. I denna nyhet går Bangolfförbundet igenom hur föreningar kan få hjälp med att hitta rätt bland kläder och produkter av Athletic Merch.
 

SNÖFLINGAN SKJUTS UPP

(2022-01-21 11:09)
På grund av rådande smittspridning så har VU och Ungdomskommittén tagit beslutet, tillsammans med Asarum, att skjuta upp Snöflingan till den 7-10 april.
 
Nu är det klart att bangolfförbundet ingår avtal med glassleverantören SIA Glass. Avtalet innebär att föreningar kan köpa glass till ett rabatterat pris samt få ”kick-back” på den årliga försäljningen.
 
Det är dags att föreslå Årets ungdomsledare för 2021. Svenska Bangolfförbundets ungdomskommitté, ser fram emot att få motta era nomineringar. Så kom igen nu och skicka in era förslag.
 
På Idrottsgalan igår tillkännagav Svenska Spel och Riksidrottsförbundet att Svenska Bangolfförbundet får medel från Rörelsefonden. Bangolf för alla vars syfte är att tillgängliggöra bangolfen för fler, oavsett förutsättningar och ambitionsnivå.
 
Under en längre period har sportchefen Magnus Lampert diskuterat ett samarbete med JAKO. Nu är avtalet äntligen klart! Detta ska ge både förbundet och föreningar möjligheten att köpa kvalitativa kläder till ett bra pris.
 
Under rådande omständigheter vill SBGF styrelse göra ett förtydligande gällande kommunikationen med förbundet och kansliet.
 
Svenska Bangolfförbundet söker en ny generalsekreterare. Generalsekreteraren skall arbeta för att förvalta och utveckla Svenska Bangolfförbundet verksamhet.
 
Onsdagen den 12 januari hade verkställande utskottet (VU) i Svenska Bangolfförbundet ett möte med anledning av de nya restriktioner som införts på grund av den ökade smittspridningen av Covid-19.
 
Valberedningen inom SBGF vill genom detta brev meddela att vi påbörjar vårt arbete med att finna ledamöter till Svenska Bangolfförbundets styrelse samt revisorer och disciplinnämnd inför verksamhetsåret 2022.
 
Med Lars Isberg.
 
Efter FHM's och RF's snabba åtgärder utifrån den ökade smittspridningen som sker i Sverige, följer härmed nya restriktioner som berör vår idrott.
 
Fredagen 10 december fick vi det tragiska beskedet att Mats hastigt hade ryckts ifrån oss, i en alltför tidig ålder av 45 år. När beskedet kom gick en kall kår genom hela förbundet och mängder av människor fick möta en sorg som de inte var redo för.
 
Idag fredagen den 10 december gick vår generalsekreterare Mats Nilsson hastigt bort vid en ålder av 45 år. Mats drabbades under morgonen av hjärtproblem och fördes akut till sjukhus där hans liv tyvärr inte gick att rädda.
 

Postadress:
Södertälje BGK - Bangolf
Bergviksgatan 18-20, Box 355
15124 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855065268
E-post: info@sodertaljebgk.s...

Se all info